Alta Decoració

Dominem tot tipus de tècniques d'alta decoració. Tenim experiència en la seva realització per a clients de tot tipus i contem amb personal que està en continua formació pel correcte domini de les tècniques.

A continuació us deixem un llistat de les diferents tècniques amb les que acostumem a treballar.

Estucs

estuco

ESTUC VENECIÀ

L'Estuc venecià és un revestiment artesanal utilitzat des de principis del Segle XV, realitzat amb una capa base de color i un acabat amb pasta del mateix color o més fort. Com a acabat final se li aplica un vernís que li dóna aspecte de marbre.

És un material d'alta resistència, fàcil aplicació, colors inalterables, espessor mínima i aplicable tant en interiors com en exteriors.

Té un alt grau d'elasticitat que permet resistir els moviments del suport sense que que s'alteri el revestiment, cubrint les fisures existents.

ESTUC A LA CALÇ

Pasta composta de calç o guix i pols de marbre, pastada amb aigua barrejada amb cola, que s'utilitza com a revestiment de paràmetres exteriors o interiors i que pot aplicar-se també com a imitació al marbre.

IMITACIÓ A MARBRE

marmol

IMITACIÓ A MARBRE

Imitar el marbre mitjançant la pintura és una tècnica que ja s'utilitzava en el Renaixement, sobre tot a Itàlia. Aquest material sempre ha sigut la traducció del luxe i de la qualitat pel que no és gens estrany que s'inventés una tècnica que l'imitava.

Per a aconseguir un acabat espectacular i molt similar al marbre, es realitza la feina amb pintures al oli o acríliques.

Llisos

lisos

LLISOS

A MONGAY INTERIORS, S.L. som especialists en eliminar gotelé i deixar un acabat llis.

Papers

papel

PAPER PINTAT

El paper pintat, també conegut com a empaperato paper mural, és un tipus de paper que s'utilitza en la decoració d'interiors i es col·loca sobre les parets d'una habitació cubrint-los total o parcialment.

El paper pintat consisteix en una superfície de paper estampada en llisa que s'enganxa a les parets d'una estància. Sol consistir en dissenys uniformes com ratlles o quadres o motius que es repeteixen de manera que se li pot col·locar un rotllo junt amb l'altre manenint l'armonia visual.

FOTOMURALS I VINILS

És un adhesiu decoratiu de vinil que es pot enganxar en totes les superfícies llises o lleument rugoses, és a dir, en parets, sostres, portes, mobles, vidres, rajoles i, fins i tot, en paper pintat.

El vinil decoratiu està fet d'una cinta mate autoadhesiva posada sobre una altra cinta transparent que facilita la col·locació de l'enganxina posada sobre la paret o sobre una altra superfície. Gràcies al material del que està fet, el sticker s'enganxa de manera regular i crea un ambient excepcional a l'interior.

Veladures

veladuras

ESPONJEADOS

L'esponjado és una tècnica d'acabat amb textura d'efectos molt subtils. Com el seu nom indica, es realitza amb una esponja natural que, aplicada a petits tocs sobre la paret, aconsegueix un efecte puntejat molt singular, que sembla aportar profunditat a les parets. En superfícies grans pot resultar una mica "carregat", pel que es recomana per espais petits o per a destacar una sola paret, un racó, etc.

VELADURES

Tècnica decorativa que consisteix en l'aplicació de capes molt primes de pintura, de forma que es transparenti la capa inferior, així el color que veurem és el resultat de la barreja del color inferior, així el color que veurem és el resultat de la mescla del color inferior més el de la veladura aplicada a través de la tècnica del professional i l'ús dels productes i eines adequades.

Microciment

microcemento

El microciment és un revestiment continu decoratiu. Permet recubrir àmplies superfícies de terres, parets i sostres sense necessitat de juntes. Pels seus acabats i l'àmplia gamma de colors, el microciment facilita la creació d'espais únics. Amb els paviments continus de microciment facilitem la transformació definitiva de la seva casa, oficina o comerç.

Lacats

lacado

L'esmalt laca es pot aplicar amb brotxa, rodet d'esponja o pistola. Les portes i finestres lacades són molt apreciades en una vivenda. Aporten un toc de distinció, una nota de color que destaca sobre la resta de la decoració.

Consulta els nostres projectes d'alta decoració