Solucions integrals

MONGAY INTERIORS S.L. vol oferir-los un servei integral perquè no hagin de preocupar-se de res. Volem facilitar-los els treballs de renovació de la seva llar, sense intermediaris, tot en un...des del petit interruptor fins a la instal·lació de la cuina.

Renovació de cuines

Renovació de banys

cocina_w

MONGAY INTERIORS S.L. ofereix l'oportunitat de realitzar la cuina dels seus somnis, adaptar nos als gustos del client i a l'última avantguarda en materials.

És el centre de treball i reunió de la teva llar. Realitzem nous espais amb distribucions funcionals i acollidores, fins a trobar el millor disseny.

Fem cuines pensades per que les visquis intensament, cuines personals i personalitzades, que ofereixen possibilitats infinites de models i acabats, composicions i matisos, amb detalls exclusius que s'adaptin a la teva manera de fer, viure i sentir.

bany_w

MONGAY INTERIORS S.L. compta amb un equip personal capacitat per solucionar qualsevol problema de construcció, realitzant tots els treballs d'obra de paleta que siguin necessaris per aconseguir els objectius plantejats pels nostres clients.

INSTAL·LACIÓ DE SOL FLOTANT/VINIL

REALITZACIÓ D'ARMARIS INTERIORS

parquet_w

MONGAY INTERIORS S.L. els convida a canviar de manera fàcil i econòmica el sòl de l'habitatge, ja sigui amb parquet, fusta natural o vinil on aquest últim li  dóna l'opció de no haver de fer amb prou feines obres al seu domicili.

aramrios_w

MONGAY INTERIORS S.L.  vol donar-los la possibilitat de crear els seus armaris interiors adaptant-los a les seves necessitats per així aprofitar millor l'espai.

FUSTERIA D'ALUMINI

aluminio_w

MONGAY INTERIORS S.L. treballa conjuntament amb un equip de fusters d'alumini on podran aconsellar-li de la millor solució per al seu habitatge o local.